Blogger Layouts

Monday, November 8, 2010

PALACE OF THE GOLDEN HORSES :D

3 hari lepas, aku baru balik dari KL. pada mulanya ma tk bagi pegi KL au. tapi, disebab kan aku ni dh abis PMR, dy bagi jugak. tu pun, selepas aku pujuk baba. pergh, penat siot nak mengayat parent aku ni. tapi, akhirnya dpt g jugak.

penat blom lagi hilang ni. tapi, bst gila.
4th Nov. 2010 : bertolak ke seremban dalam pukul 10 malam. tiba disana dalam pukul 2 pagi. perjalanan ke sana amat memenat kan. dan meletihkan. tiba kat sana tido uma uncle aku. pak ngut. tido sane sebab nak check in hotel pada 3 ptg keesokkannya.

5th Nov. 2010 : pukul 12 dh gerak KL. dalam pukul 12 lebih, sampai di KL. tempat pertama sekali ialah sogo. maklum lah deepavali kan? so, jalan KL tk lah busy sgt kn? ktorg pgi sogo. sementara yg lelaki g solat jumaat. maklumlah, hari jumaat kan? jalan jalan. tk sedar dh pukul 3 ptg, dh kelang kabut nak g chech in hotel. at last, pak ngut dan lelaki yg lainya dtg. dyorg suruh shopping lagi. aku pun, apa lagi. sbab nak cari tudung utk ma kan? pgi lah jalan tar. cari cari. jumpa lah. syria hitam. wahh, ma mesti suka nanti. i hope so :)
around 5 p.m. baru check in hotel. PALACE OF TH GOLDEN HORSES hotel 7 stars. woahhh. i really tk prcaya. HAHA ;D first time, pegi hotel bertaraf 7 bintang kat Malaysia ni. hihi^^
nampak camni jer dah mewah kan? apetah lagi dalam dy. dlm hati aku, syukur sgt. sbb dpt g sini. bilik yg menenpatkan aku dgn family aku ni, besar gilerrrr. ape ek nme nye? aku lupa lah, yg penting level5, room number 5128. hehe. egt tau. lepas masuk bilik. lepak lepak jap. pas isyak, kami keluar makan. makan makan. makan satay kajang! wahh, best gile. besar besar satay dia. hehe. wahh, kenyang knyang. lepas tu, aku punya bodoh. pgi order nasi goreng kampung! wh, dh nak meletup perut aku abes kan nye! hoho. aku pun buat aksi, superwomen. akhirnya, walaupun tk habis. dpt jgk habis kan separuh nasi tu. abes, dah abg taai, suruh order ape aje kan. pas uh, aku order jelah ikut selera tekak buaya aku ni. hehe, pas uh tk habes, dy org yg pertama, membebel kat aku. hehe. *sorry brader ngumpat lu plak. HAHA ;D balik dari makan. tros tidur. wahhh. best nye. perut kenyang hati pun senang! hehe

6th Nov. 2010 : bagun tidur, sarapan. abg taai dgn kak ijad dtg, bwk mkanan! wahh. best best aku sememangnye kebulur, haha. gile lah selera aku! bkn buaya lagi. selera badak dari rompin!! HAHA. byk gak aku mkn. aku pk pagi pagi nak pegi swimming pool. tapi, disebabkan jauh pool tu, aku amek kptsan nak brendam dlm jakuzi mcm mlm tadi. aku berendam dn caca. cousin tercinta <3 best, berensam air panas. huhh. best gila. hilang segala penat, masalah. dan ape ape lagi lah ;D
lepas chck out, mlmnye pegi uma along tidur sana pulak. dkt SERI KEMBANGAN :) best.

7th Nov. 2010 : balik. walaupun rase mcm tknak balik. tapi, kn balik jugak. huhu. best tinggal kat KL. tk egt JB langsung, hehe. sorry JB. bkn tk egt. tp, tkda masa. kteorg rushing. sbb kejar masa. walau ape pun. pegi sana merupakan lembaran baru bagu 2010.

thanks sebab bawak adik pegi jalan jalan :)

-love zila